Meu Cph vilkår og handelsbetingelser
www.meucph.com ejes og drives af Meu Cph CVR-nr. 38922076, beliggende på Stamholmen 175, DK-2650 Hvidovre – Tel. (+45) 70 70 76 09.

Vores salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.meucph.com til levering i Danmark.

Bestilling og betalingsmetoder

www.meucph.com er åben 24 timer i døgnet, hvilket betyder at du altid kan handle online. Når du handler hos www.meucph.com, skal du angive dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse, så vi kan sende dig varerne og holde dig opdateret på din forsendelse. Vi vil holde dine oplysninger fortrolige, og vil kun bruge den til at sende dig dit køb.

Vi benytter os af QuickPay, som er et sikkert og ansvarligt betalingssystem. Vi accepterer alle normale kort som Dankort, Visa/Dankort, MasterCard samt MobilePay. Din betaling ved anvendelse af betalingskort håndteres af QuickPay, og derfor gemmer Meu Cph ikke dine kreditkortoplysninger efter afslutningen af ​​transaktionen.

Eventuelle ekstra betalinger for fx. fragt og betalingskortgebyrer vil blive udregnet og pålagt inden du godkender din betaling.

Alle priser inkluderer dansk moms. På www.meucph.com vises priserne i følgende valutaer: danske kroner (DKK). Pengene trækkes fra din bankkonto, når pakken er sendt fra vores lagerplads.

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering på din ordre for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en faktura fra os. Denne bliver medsendt ordren, når den er pakket.

Forsendelse og modtagelse

Meu Cph sender alle pakker med Bring i Danmark og forsendelsestider er 1-3 dage. Du modtager en e-mail fra Bring med et sporingsnummer, så du omhyggeligt kan følge din pakke, og hvornår du kan forvente den.

Vi leverer til et netværk af mere end 6.500 varehuse i Norden. Du kan vælge ethvert leveringssted – fx. hvis du foretrækker at afhente pakken tæt på din arbejdsplads i stedet for hjemmet. Hvis intet er valgt, vælger Bring et varehus nærmest din hjemmeadresse.

Gratis forsendelse på ordrer over 300 DKK.

Alle varer på www.meucph.com kommer med en 2-årig fabrikationsgaranti. Denne garanti inkluderer fejl i syninger, arbejds fejl og andre produktions relaterede fejl. Garantien gælder ikke på fejl ved normal brug og slid. For alle fejlmeldinger bedes du kontakte kundeservice på hello@meucph.com.

14 dages returret

Hvis du handler inden JUL gælder returretten 14 dage efter JUL.

Når du handler på www.meucph.com har du en 14-dages periode, hvor du give os besked, om du fortryder købet og gerne vil returnere dine varer. Efter at have modtaget varerne, skal du håndtere dem omhyggeligt, hvis du ønsker at returnere dem. Dvs., at du må prøve varerne på som i et prøverum.

Varerne skal returneres i den fulde originale emballage. Ved returnering af varer, skal du som afsender være opmærksom på, at du selv har udgiften for porto, samt ansvaret for pakken, til den når til Meu Cph. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varene. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, eller pakker som er sendt uden omdeling og skal afhentes på posthuset. Du skal dog være meget velkommen til at aflevere din returvare på vores adresse.

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Beløbet skal ifølge forbrugerreglen tilbagebetales inden der er gået 14 dage fra modtagelsen af varen, vi bestræber os dog på, at tilbagebetale pengene umiddelbart efter modtagelsen af returvarene.

Bemærk! Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, hvis du har taget varen i brug ud over hvad der er nødvendigt for at konstatere varen. Herfra forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde. Du hæfter altså kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art. Emballagen af varen skal behandles med omhu, så vi kan genbruge den – hvis ikke kan der fremkomme værdiforringelse af varen.

Returnering trin-for-trin

  1. Udskriv vores returformular – Download denne fil og opret en retur.
  2. Vedlæg den udfyldte returformular ved varen i oprindelig emballage/dustbag/indpakning.
  3. Dine varer skal returneres til vores adresse:
  4. Ved returnering af varer, skal du som afsender være opmærksom på, at du selv har udgiften for porto, samt ansvaret for pakken, til den når til Meu Cph.

Meu Cph
Stamholmen 175
2650 Hvidovre